ax-stream, europas axure eksperter ...

IT Training

Offisielt Godkjente Axure Kurs

Vi er stolte av å være en godkjent Axure partner for kurs og opplæring. Vi tilbyr kundespesifike kurs og åpne kurs med sertifikater fra en godkjent Axure instruktør. Vi tilbyr kurs på alle nivåer - fra helt nybegynnere til erfarne Axure brukere. Alle kursene holdes av reelle Axure eksperter - praktiserende interaksjonsdesignere som også bruker Axure selv i ledende rollerstore prosjekter hos større bedrifter og organisasjoner. Les mer
Mobile phone

Axure Mobilt Prototype Kurs

Axure revolusjonerer utvikling av mobil brukskvalitet! For å bidra til dette, tilbyr vi "Drags, Swipes and Spins" mobil Axure widget bibliotek. Dette er en gratis, vel dokumentert og voksende bibliotek av etterspurte, interaktivte mobile designmønstre, gjenskapt i Axure. Vi tilbyr også tilhørende Axure kurs og konsulenttjenester for mobil prototype utvikling som inkluderer opplæring i "Drags, Swipes and Spins Mobile Axure widget bibliotek".
People meeting

Strategisk Axure Konsulenttjenester

For å få maksimalt utbytte av et verktøy som Axure må det integreres optimalt inn i den komplette prosessen for systemutvikling (SDLC = Software Development Life Cycle). Dette gjelder særlig for for progressive organisasjoner og bedrifter som beveger seg fra den tradisjonelle vannfallsmetodikken til mer moderne Agile metoder, brukersentrert design (UCD = User Centred Design) og gjenbruk av design mønstre.

Axure prototypes

Remote Axure Prototyping

Vi regner oss selv blandt de beste axure prototype håndverkere i verden, og våre "blue chip" kunder ser ut til å være enige med oss! Våre tjenester inkluderer: Enkle trådskisser og konseptuelle prototyper, "pikselperfekte avanserte design med omfattende interaktivitet, utvikling av tilpassede axure widget bibliotek og utvikling av maler for axure spesifikasjoner.